Welkom op de site van Francissen Interim Management & Consultancy B.V., een financieel interim management bureau gespecialiseerd in de volgende gebieden:

  • Risk management (financieel). Ondernemingen en organisaties worden continu geconfronteerd met belangrijke risicoís. Het efficiŽnt en effectief beheersen van deze risicoís en het kunnen aantonen van deze beheersing is een zorg van veel organisaties en onderdeel van wet- en regelgeving zoals Sarbanes-Oxley, Basel en Solvency.
  • Performance improvement. EfficiŽnte en effectieve, financiŽle en backoffice processen dragen bij aan uw bedrijfsvoering. Hoe kan ik de huidige financiŽle processen meer efficiŽnt maken zonder de kwaliteit te verminderen of deze zelfs te verbeteren? Herkent u zich bijvoorbeeld in de situatie dat de broodnodige management informatie niet tijdig, betrouwbaar of met relatief veel inspanning tot stand komt? Achterstanden worden niet ingelopen?
  • Corporate accounting. Aan de externe verslaggeving worden meer en meer eisen gesteld. De invoering en goede toepassing van externe verslaggevingregels zoals IFRS is voor veel bedrijven noodzakelijk. Niet uitsluitend voor beursgenoteerde bedrijven maar ook voor andere organisaties om te kunnen voldoen aan de verwachtingen van gebruikers van hun financiŽle jaarverslaggeving. Bijvoorbeeld banken en andere kredietverschaffers, overheidsorganen in verband met Europese aanbestedingen, etc. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het opstellen en implementeren van accounting policies en specifieke verslaggevingsvraagstukken.
  • Vervangings- of project management. Het op tijdelijke basis, door een gekwalificeerde interim RA, oplossen van uw capaciteitsprobleem en/of zorgdragen dat de nodige veranderingen worden doorgevoerd. Bijvoorbeeld u heeft een interim controller of een interim financieel manager nodig omdat uw huidige medewerker vertrekt of tijdelijk te weinig capaciteit heeft.
 
Bent u geÔnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neemt u dan s.v.p. contact op met Henk Francissen RE, RA via info@francissen.com of 06-20957856.

Voor onze dienstverlening en voorbeeld projecten kunt u hierna verder lezen. Meer informatie over ĎFrancissen Interim Management & Consultancy B.V. zelf, kunt u vinden onder ĎOver Francissení.

Parttime-CFO/controller ›