Interim Management

Henk is een interim RA met ruime ervaring als interim financieel manager, manager finance & ICT, CFO werkmaatschappij, financial en business control, reporting manager, project- en programmamanager. In eerste instantie zal samen met relevante stakeholders een gedragen plan van aanpak worden opgezet wat hierna zal worden uitgevoerd. Altijd zal worden gezorgd voor een gedegen overdracht naar eventuele permanente opvolgers en adequate nazorg.

Financieel (verander) management

Wij kunnen u ondersteunen op het gebied van financial en business control, consolidatie en rapportage, opzetten en verbeteren van planning en control, stroomlijnen en verbeteren van financiële afdelingen en processen, leiding geven aan teams van 3-16 fte, trainen van afdelingen en inbedden van finance in de organisatie.

Wij kunnen u ondersteunen bij het opzetten en verbeteren van procesmanagement en datakwaliteit.

Reporting

Ondersteuning bij IFRS verslaggeving / opzetten accounting manual en position papers. Verbeteren afsluitproces en consolidatie.

Merger & acquisitions

In het bijzonder financial due diligence, bedrijfswaardering, het integreren van acquisities in de financiële administratie en processen, purchase price accounting.

Governance, risk management en compliance

Verbeteren van administratieve organisatie en interne controle. Opzetten en implementeren (strategisch) risicomanagement. Opzetten en uitvoeren risicoanalyses, audits en doorvoeren van verbeteringen.

Financiering en cashflow

Opzetten en implementeren financieringsplannen, opstellen financieringsaanvragen. Doorvoeren kostenbesparingen.

Selectie en implementatie van financiële systemen

Selectie en implementatie van pakketten vooral gericht op projectaccounting, financieel en consolidatie. Klankbord systeem implementaties.

Ervaring in diverse gebieden in zowel profit als non-profit

Profit betrof onder andere projectgerelateerde organisaties zoals ingenieursbureau, internationale machinebouw, (internationale) installatie en servicebedrijven, logistieke organisaties, banken, (internationale) industrie en pensioenfondsen. Non profit betrof vooral woningcorporaties en zorgverzekeraars.

Actuele beschikbaarheid

Voor de actuele beschikbaarheid en een aantal aanbevelingen van opdrachtgevers verwijzen wij u naar onze Linkedin pagina.

Contact

Francissen Interim Management & Consultancy B.V.
Asselsestraat 295
7312 CW Apeldoorn

Telefoon: 055 - 356 3478
Mobiel: 06 - 2095 7856
E-mail: info@francissen.com
KvK nummer: 08105847
BTW nummer: NL814537959B01

© 2019 Francissen Interim Management & Consultancy B.V. | Alle rechten voorbehouden

Ontwerp en realisatie wijzijnmerkbaar.nl